1  

                                                                       Quality commercial & business properties to buy or rent

DOBRO DOŠLI NA STRANICE ABCD NEKRETNINA - KVALITETNA PONUDA NEKRETNINA –ZEMLJIŠTA - POSLOVNI PROSTORI - INVEST IN CROATIA ADRIATIC
PRODAJA
Zemljišta
Lokali
Uredski prostori
Poslovne zgrade
Skladišta
NAJAM
Lokali
Uredski prostori
Poslovne zgrade
Skladišta


REAL ESTATE LOGISTICS CROATIA
6


6


6


3


 


Abcd nekretnine

Abcd nekretnine je agencija specijalizirana za posredovanje u prometu nekretnina . Sjedište Abcd nekretnina je u Zagrebu  s područjem djelovanja u cijeloj Republici Hrvatskoj i zapadnoj Europi.
Naša želja i misija je da Vam pomognemo sa korisnim savjetima, damo detaljne upute vezano za konkretnu interesnu imovinu, prezentiramo trenutnu situaciju na tržištu nekretnina i pokretnina, učinimo cijelu imovinsku promjenu ugodnom i zanimljivom.
Pratimo naše klijente od prezentacije same nekretnine i pokretnine pa do trenutka primopredaje iste novom vlasniku.
No to nije kraj. Sa našom inženjerskom tehničkom naobrazbom u elektronici, elektrotehnici, graditeljstvu biti ćemo Vaš korisnik tehnički savjetnik pri odabiru i prodaji imovine što je u dosta navrata i najvažnije. Specijalizirane prodajne vještine naših agenata imovine, savjeti naših pravnih suradnika temeljne su karakteristike poslovanja Abcd nekretnina i Vašeg imovinskog uspjeha.
Maksimalno korektnim odnosom prema svakom našem najmanjem klijentu među vodećim smo agencijama u Republici Hrvatskoj. Uvjerite se!

 

Kontakti:

Abcd nekretnine, Atego d.o.o.
Zagreb, Hrvatska

info@abcdnekretnine.hr


►  O nama 
  |   Print   |   Home

6

6

6

6
3

 

66
6 6 6
6 6
     

Abcd nekretnine, Atego d.o.o. zadržava pravo izmjene cijena i ostalih informacija